Den som venter på noe godt og bla bla blaaaa…

Tålmodighet kan jeg vel si med en gang at ikke akkurat  er min sterkeste side. Jeg kan smøre meg med den så absolutt – men det koster meg flesk! Har jeg en ide vil jeg gjerne få liv i den med en gang! Dog har jeg lært meg at det er enkelte ting man ikke får gjort noe med. Ting tar ofte tid, og spesielt de tingene som er utenfor din egen kontroll. Er det ikke typisk?

Det tok sin tid dette her. Utålmodig som få har jeg ventet og ventet… Og ventet… Jeg er rimelig sikker på at jeg har sjekket mailen oftere enn du vanligvis blunker også. Sånn nesten i hvert fall. Vel vitende om at svaret ikke kommer noe raskere av den grunn.  Aller helst skulle jeg satt spaden i jorden allerede i morgen, om så bare en liten en lånt fra sandkassen til barnehagen nede i gaten…. Det spørs om det ville gått på tålmodigheten løs det også – så det er vel best å la den ligge.

Det skulle altså ta 5,5 måneder med tålmodighet og mailoppdatering. Men så kom den endelig – BYGGETILATELSEN!!! 

Jeg antar at de som satt på avgjørelsen ble mett på boller. 
(Det er nemlig meget mulig at jeg har ønsket at flere av dem skulle ta seg en innimellom. Sånn i tankene i alle fall.) Det er forståelig at ting ofte tar litt lenger tid enn planlagt, men når man har en tålmodighet kortere enn hukommelsen til en gullfisk så skjønner du kanskje utfordringen?

Men nå er de altså mette. De har omsider sagt ja, og jeg har aller mest lyst til å hoppe opp og ned i ren og skjær lykkerus. Vi har fått «GO» og kan dermed starte prosessen! Jaddaaaa! Nå blir det byggeprosjekt!

Nå gjenstår det bare å vente på når mannen med gravemaskinen har tid til å sette i gang. Stemmer det. Vente litt til. Haha! Heldigvis har jeg fått en god påfyll med tålmodighet i mailboksen min nå, så da smører vi oss på ny og krysser fingre og tær for snarlig oppstart! La oss håpe det starter før fingeren blir blå! 

// C

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..