FARGEPALETT, OG ET PAR SMÅ GRÅ

De er der om du ser nøye. De små grå altså. I alle fall føles det sånn etter å ha knadd hjernen etter de beste fargeløsningene de siste ukene. Det har vært stille fra meg i sommer, men det betyr på ingen måte at jeg har ligget på latsiden. Her har det vært innhenting av masse inspirasjon, og en rekke beslutninger står for tur. Dere skal få være med på alle.

Å finne farger  er mer arbeid enn man skulle tro. Valgmulighetene er rett og slett til å bli litt smågal av. Jeg skal innrømme såpass. Som en meny på restaurant som har absolutt ALT – og der sitter du, skrubbsulten og uten anelse om hva du bør velge. Litt av alt, takk?  Jeg har endelig kommet meg et stykke videre på veien. Magefølelsen er god, og jeg tror det blir bra! Et fint utgangspunkt i det minste. Så får vi se om det dukker opp en rakker fra siden som finter ut noen av fargene, eller om alle får bli med videre!

Fargepalett, kjeller: Fv: 7627 Refresh, 7629 Antique Green og 7236 Chi.
Fargepalett, entre: 5249 Linblå, 9938 dempet sort (Detaljer) og 7236 Chi.

Dere fikk jo se paletten min sist, og den har jeg nå jobbet videre med. Ikke perfekt enda, men et godt grunnlag å jobbe utifra! Vi trenger ikke være veldig vågale med veggen – det har vi interiøret til. Dog har jeg nok gått litt utenfor komfortsonen visse steder. Ikke min egen, da den nok er ikke-eksisterende hva gjelder farger og interiør. Vi snakker om komfortsonen til han jeg bor med, som aller helst skulle hatt hvitt på alt. Han må elske meg høyt. En god dose tillitt der ja, og uendelig med takknemlighet tilbake! Ikke bare bare å skulle slippe det kreative monsteret løs på denne måten. Det skal sies at jeg har garantert at det blir bra!

Vaskerom: 10342 Kalkgrå, 9938 Dempet Sort og 7236 Chi.
Atelier: 10683 Cashmere og 7236 Chi

Det er mange rom, så vi tar hele 2. etg i ett. Øverst f.v: 7236 Chi, 4638 Byge, 4618 Kveldshimmel, 10679 Washed Linen, 7629 Antique Green, 10001 Dijon Yellow.

Det er mange rom, og stort sett alle får forskjellig. Da får jeg mer å spille på, og hvert rom kan få sitt eget tema. Med elementer som binder dem alle sammen. Jeg synes det er så flott med hjem der alt har en rød tråd, samtidig som du oppdager noe nytt for hvert rom du entrer. Som et lite eventyr der du kan gå på oppdagelsesferd. Hva skjuler seg bak neste dør?

På loftet blir det 7236 Chi, 10290 Soft Touch og 2024 Senses.

Jeg skal gå nærmere inn på hver og en av fargene etter hvert, i kombinasjon med møbler og andre materialvalg jeg ser for meg. I mellomtiden kan du kose deg med den nye paletten. Ganske lik, og betydelig utvidet siden forrige gang. Kanskje fant du noe du likte?

// C

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..