DEAR DIARY

Planer er gøy. Lister enda morsommere. Og planer og lister får gjerne tiden til å gå om ikke veldig mye fortere så i alle fall litt! Så da setter vi i gang! Jeg lovet et noe hårete prosjekt, og det blir det! Folk har bygget større før, absolutt. Og det er jo heller ikke noe nytt å blande gammelt med nytt som vi skal gjøre. Det er ofte der man finner de deiligste kombinasjonene spør du meg! Likevel er det ikke noe vanlig A4 prosjekt vi begir oss ut på – og det er det jeg synes er det morsomste med dette! Vi bygger en kreativ bolig, der hver eneste cm er utnyttet. Det er nemlig i centimeterne du finner min største lidenskap når det kommer til interiør og design. Kall meg sprø – men ingenting slår en skikkelig god arealutnyttelse. Selv ikke en gigantisk blå veloursofa! (Den skal vi komme tilbake til!) 

Jeg er nemlig nerdete opphengt i å utnytte rommet maksimalt, og med det få det beste ut av planløsningen. Uten at det skal gå på bekostning av looken så klart. Men det blir bonusen. Det koster ikke noe å drømme sa de. Så vi drømte i vei. Og nå ser det vel ut til at den drømmen kommer til å koste noe etter hvert allikevel – men jeg tror det blir verdt hver enestekrone til slutt!

Jeg skal selvfølgelig la deg få ta en titt bak kulissene. Fra planskisser til første spadetak. Vi skal sette sammen farger og materialer – og 17 rom/soner  skal utsmykkes! For å ikke miste det helt, kanskje aller mest for meg selv, deler jeg det opp og tar det en etter en. Det er nok av ting å holde styr på – så det blir best sånn. Da blir ingenting oversett, og du kan nyte små porsjoner av gangen. Vinn vinn!

En byggedagbok er både nyttig mens det pågår, men også veldig morsomt å se tilbake på siden. Det er ingen hemmelighet at jeg liker og er opptatt av detaljer – det har du kanskje skjønt ut ifra navnet på denne siden også? Så her skal det planlegges ned til den minste. Godt man har mange uker igjen å ta av! Tiden må jo brukes til noe.

Vi kjører rom for rom, garantert med noen avstikkere underveis, og så forsøker vi å sy det hele sammen til en helhet til slutt. 

Hei hvor det skal gå! Er du like klar som meg?

// C

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..