BLANKE ARK OG FARGESTIFTER TEL… OG HUNDREVIS AV DEILIGE MULIGHETER!

Å planlegge en bolig er både gøy og frustrerende! I mitt hode har jeg jo allerede redd opp sengen på soverommet og sovet første natten i leiligheten, samtidig som meny og gjesteliste til innflytningsfesten er klar – men jeg innser jo at det er en del punkter igjen før vi er DER… Akk kjære tålmodighet, når skal vi to bli venner?!

Det frister også å finne ut av alt det som er skikkelig gøy som møbler, kunst og dekor – men der gjelder det jo å først legge et godt grunnlag som man kan bygge videre på. Det har jeg lært meg av tidligere prosjekter – så her seirer heldigvis fornuften selv om det ikke er like gøy. Alt til sin tid og en ekstra dæsj tålmodighet der ja… Lov å være litt stolt av det?

Farger og materialvalg står for tur – for her gjelder det å være forberedt! Når det «GO´et» kommer, da ønsker jeg nemlig å ha planene klare. Vi er nok da på reservetanken hva gjelder tålmodighet, kjenner jeg meg selv rett. Og hos meg blir det færreste overlatt til tilfeldighetene.

Kommer jeg til å ombestemme meg underveis? Definitivt! Det er det som er fint med å ha litt tid på seg. Tid til å sy sammen den perfekte «pakken». For det holder ikke med en fin farge. Det skal velges nyanser, parkett som passer til, riktig type fliser og fast innredning, også skal jo dette gjerne passe sammen med de møblene man har siklet på en god stund nå. 
Jeg vet ikke om du har lagt merke til det, men tiden – den går fort den! For meg føles det som vi skålte det nye året inn for et kvarter siden, men vi har nå altså tilbakelagt hele 6 måneder av 2019! Hei hvor det går på bakglatte ski! Hva skjedde?!

Og med det i bakhodet så tenker jeg at det ikke skader å være litt tidlig ute med den planleggingen. Selv føler jeg egentlig at jeg er litt på etterskudd. Om det betyr at jeg sitter med litt tid til overs på tampen av prosjektet så tenker jeg at kroppen helt sikkert bare blir glad for det! 17 rom og «soner» skal få farger. Skal de ha samme? Tviler. Kanskje noen av dem. Hvis jeg klarer å velge da… Eller så blir det forskjellig i alle sammen. Mulighetene er mange – og akkurat nå elsker jeg det! Spør meg igjen om 3 måneder, så får vi se hvor enig jeg er med meg selv da… ; – )

// C

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..