HOPPER I DET – MED ALLE LEMMER KRYSSET!

Noen vil kanskje påstå at det er klønete å krysse armer og ben samtidig som man hopper, og jeg er for så vidt enig i det. Samtidig er det jo litt gøy også?! Så lenge man lander på bena da, vel å merke. Og skal vi tro ekspertene er det utenfor komfortsonen det morsomme skjer. Typisk. Det hadde jo vært komfortabelt om alt gikk lett som en plett, eller hva? Samtidig smaker det jo som regel best å ha kjempet litt for drømmen. Så da får man krysse det man har i stedet, mens man tar sats og håper på det beste. 

Det er nemlig en liten konvolutt som får det til å slå kollbøtte både to og tre ganger nede i mageregionen i disse dager. En liten, men veldig stor konvolutt. Digital er den også, så i teorien eksisterer den ikke en gang. Konvolutten altså. Dokumentene i den er i aller høyeste grad virkelige.
Og nå er det altså utenfor min kontroll. Det høres kanskje dramatisk ut – men jeg tenker det er greit å gi min indre drama queen litt plass på scenen akkurat nå. Jeg skal snart riste det av meg igjen. Dramatikken altså. Puls og kollbøtter blir det verre med. Går nok for ny verdensrekord i å holde pusten i stedet.

Det hele startet med at vi ville «herme». Etter naboen. Er det ikke deilig når man kan la seg inspirere av andres kreative påfunn? En god idè som man kan kna videre på og gjøre til sin egen?! Vi synes i alle fall det – og det resulterte i nærmere 2 år med planlegging, drømming og diskusjoner. Vi har sett ideen vokse fra drodling på gråpapir, til både 2D og 3D- tegninger.
Sånt som gjør en varm om hjertet, om man liker den slags. 

Det er et ambisiøst prosjekt. Passe hårete, men ikke sånn at man ikke har kontroll på manken. Man skal tørre å satse litt tenker jeg. Da blir det morsommere å gjennomføre! Det finnes helt klart enklere alternativ. Enkelt er bare ikke «meg», og det er heller ikke like morsomt!

Nå er vi altså omsider klare med fasiten. Vi har sendt «babyen» avgårde for å få dommen, og forhåpentligvis er vi enige! Det er derfor det krysses for harde livet i disse dager.

Vi har endelig sendt inn byggesøknaden!

// C

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..